USP

IDEAL & OVERBOEKING

Betalen met iDeal kan via de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab. Hado Texiel laat haar betalingen afhandelen door ICEPAY. Er staat dan na uw betaling ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw bankafschrift. Dit betekent dat ICEPAY BV verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling. ICEPAY BV / Stichting Escrow ICEPAY handelt enkel de betaling af en heeft dus geen invloed op de levering van de door u bestelde producten of diensten.

ICEPAY BV is een Payment Service Provider (PSP). Als PSP maakt ICEPAY het voor webwinkeliers mogelijk om diverse online betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL, creditcard en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument uw online aankopen bij deze webshops gemakkelijk en binnen een betrouwbare, veilige omgeving betalen.

Hieronder vindt u een antwoord op veelgestelde vragen over uw betaling en bestelling.

Waarom staat er 'ICEPAY BV / Stichting Escrow ICEPAY' op mijn bankafschrift?

ICEPAY zorgt ervoor dat uw betaling terechtkomt bij de webshop waar u uw bestelling heeft geplaatst. ICEPAY is de eerste partij die uw betaling verwerkt en daarom staat er ICEPAY BV of Stichting Escrow ICEPAY op uw afschrift.

Escrow staat voor derdengelden. Derdengelden zijn geldsommen van klanten van ICEPAY. Deze geldsommen worden beheerd door Stichting Escrow ICEPAY op grond van de functie van ICEPAY als Payment Service Provider. Deze werkwijze komt voort uit strenge regelgeving en controle op de activiteiten van ICEPAY (en andere PSP’s) vanuit o.a. de Nederlansche Bank.

Het werken met een Stichting derdengelden heeft 2 belangrijke redenen:

  • Derdengelden mogen niet worden gebruikt voor anderen doeleinden.
  • In het geval van een failissement, vallen de derdengelden buiten dit failissement.


Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via ICEPAY verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. ICEPAY dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

  • ICEPAY geniet momenteel een vrijstelling voor DNB toezicht. Nieuwe details over de huidige status worden gecommuniceerd op het moment dat deze beschikbaar zijn.
  • ICEPAY is iDEAL gecertificeerd door Currence, de eigenaar van iDEAL. Daarmee voldoet ICEPAY aan de strenge iDEAL veiligheidseisen van Currence.
  • Verder maakt ICEPAY gebruik van SSL certificaten. Dit betekent dat u uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht. U kunt zelf controleren of de webpagina waar u zich bevindt, beveiligd is. Als in de adresbalk van uw browser https:// met de link van de webshop of Payment Service Provider (ICEPAY) staat, dan weet u dat de pagina beveiligd is.


Betalen in de Winkel

Naast online betalingen kunt u bij Hado Textiel ook uw bestelling afhalen en betalen in de winkel. Ons adres is:

Hado Textiel
Bukkumweg 2-4
5081 CT Hilvarenbeek
Nederland