USP

Hado Textiel, een begrip in textiel

Een begrip, dat dekt de lading na ruim 70 jaar ervaring in dit prachtige familiebedrijf. Met veel passie en evenveel toewijding verzorgen wij dag in, dag uit weer talloze soorten textiel op maat voor steeds weer tevreden klanten. U vindt in Hilvarenbeek, onder de rook van textiel stad Tilburg. Met een mooie showroom en een uitgebreide website over onze diensten, weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw textiel wensen.

Uniek in textiel en service

Met vele soorten bouwmarkten, is het vandaag de dag niet meer zo moeilijk om een beetje wegwijs te worden in textiel. Wat echter wel een wijze les kan zijn, is dat kwaliteit en kwantiteit harmonieus samen kunnen en ook moeten gaan. Daarom is Hado Textiel een betrouwbare en zeldzame partner in deze markt. Van begin tot eind profiteert u bij ons als klant van een steeds weer persoonlijke service. Van de wensen en schetsen tot aan uw bestelling en levering, u hebt altijd met Hado Textiel van doen.

Ons aanbod in textiel

In textiel hebben we onze klanten meer dan genoeg te bieden. Met onder meer prachtige aankledingen voor in huis, zoals gordijnen, sierkussens, lamellen en nog veel meer bieden we onze klanten een ruime keus van de allerhoogste kwaliteit.