USP

Tafellopers, prachtige decoratie

Tafellopers zijn niet bij iedereen bekend. Maar als we zeggen dat er in een restaurant of een wat exclusievere gelegenheid, vaak van die extra mooie kleden over tafel zijn gedrapeerd weet men waar we over praten. Tafellopers dus!  Tafellopers geven uw tafel net even dat beetje extra. Leer bij Hado Textiel meer over tafellopers naar uw smaak!

Tafellopers zijn praktisch

Naast het feit dat tafellopers er erg fraai uitzien, biedt het ook een praktische kant. Wanneer  u erg zuinig bent op uw tafel, omdat de (na)behandeling altijd veel tijd en werk kost, dan bieden tafellopers bovenop uw tafelkleed een extra bescherming. U kunt dus met een gerust hart toch die volle pan op tafel zetten, zonder gekweld te hoeven toekijken dat er misschien iets door dat dunne tafelkleed heen trekt.

De elegantie en diversiteit van tafellopers

Dat is de praktische kant, maar de elegante en decoratieve kant is minstens even leuk. Geef uw tafel net dat beetje extra mee en het verandert het gehele aanzicht van de tafel. Prachtig en heel divers. Wanneer u verschillende tafellopers in huis hebt, kunt u ook met regelmaat de tafellopers omwisselen. Zo creëert u iedere keer weer een andere sfeer in huis!