USP

De leukste boxkleden!

Bij Hado Textiel in Hilvarenbeek loopt u onder andere aan tegen de leukste boxkleden. Met maar liefst 70 jaar ervaring in het vak, hebben wij een ongekende liefhebberij voor alles wat met textiel te maken heeft. Daarom vindt u bij ons ook de boxkleden, die echt noodzakelijk zijn voor in uw box. Omdat een box vaak langere tijd beneden in de woonkamer staan, vaak met een prominente plek, is het belangrijk dat het er ook leuk en gezellig uitziet.

Uitstekende kwaliteit in boxkleden

Wij werken sinds jaar en dag conform de strengste normen en waarden als het aankomt op kwaliteit. Dat is voor u even belangrijk als voor ons. Boxkleden dienen namelijk, net als vele andere soorten textiel, lang mee te kunnen gaan. Boxkleden worden langdurig gebruikt en vaak ook meerdere keren en jaren. Daarom kiest u voor kwaliteit en daarmee duurzaamheid. Met de boxkleden van Hado Textiel heeft iedereen er langer plezier van!

Boxkleden op maat en uniek samengesteld

Wanneer u een bepaald idee in gedachten hebt omtrent boxkleden en hoe ze eruit moeten zien, dan nodigen wij u van harte bij ons uit. Met een eigen atelier hebben wij namelijk de flexibiliteit om conform wens en smaak zelf boxkleden samen te stellen. Dat is pas een aanwinst!