USP

Bezorgen

Bij bestellingen vanaf € 75 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij een bestelling onder de € 75,- rekenen wij 5,95 aan verzendkosten.

Alle verzendingen verlopen via PostNL. Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail. Zodra de verzending verwerkt is door het PostNL systeem ontvangt u nogmaals een e-mail met daarin uw Track & Trace code. Ook vindt u een link in deze e-mail waarmee u precies kunt zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgelverd. 

Standaard versturen wij al onze pakketten standaard met de optie om bij de buren afgeleverd te mogen worden indien u niet thuis bent. De postbode zal dan een briefje in uw brievenbus achterlaten met daarop het huisnummer waar het pakketje is afgeleverd, zodat u het daar kunt ophalen. Wilt u dit liever niet? Neem dan contact op met onze klantenservice

PostNL zal maximaal 2 keer proberen een pakket aan te bieden. Daarna kunt u de bestelling afhalen bij de buren of bij een PostNL servicepunt in de buurt. In de brievenbus vindt u dan een briefje met de precieze locatie.